Follow Us @soratemplates

marți, 26 octombrie 2021

5 Modele de Cercei recomandate de ARJewels

Dacă în vremurile apuse cerceii erau purtați în special de bărbați, în prezent sunt considerați un simbol feminin ce nu lipseste din viața femeilor. Cerceii, bijuteriile cele mai apropiate de chipul omului, dacă sunt alese cu grijă pot accentua plăcut fața și o pot încadra cu echilibru, formă și nuanță. Află în cele ce urmează care sunt cele mai renumite modele de cercei din aur pentru femei, dar și cum îi poți purta astfel încât să îți împodobești frumos urechea.



Cele mai apreciate modele de cercei

Cerceii sunt unele dintre cele mai variate bijuterii existente, creați special pentru a fi purtați zi de zi, în orice situație sau eveniment și care să se asorteze cu toate tipurile de ținute, de la cele mai sport și până la cele de gală. Pentru că lobul urechii este un loc sensibil, cel mai indicat este să alegi cercei din aur alb si galben. Aurul de 14K este unul dintre materialele cele mai sigure, care nu provoacă alergii sau iritații.

-        Cerceii cu șurub sunt unul dintre modelele clasice. Cu o singură pietricică sau mai multe, cu diferite modele de fluturași, inimi, forme geometrice sau simboluri norocoase, aceștia sunt printre cei mai întâlniți cercei, fiind extrem de fini și simpli.  

-        Un model extrem de apreciat atât pentru tinerele domnișoare, cât și pentru fetițele mici este cel de cercel rotund care îmbracă frumos lobul urechii. În plus, sistemul de prindere este printre cele mai sigure și confortabile.

-        Cerceii care atârnă, lungi, de tip candelabru sau picătură sunt printre modelele preferate de cercei de damă datorită feminității pe care o emană.

-        Cerceii cu acel lănțic care trece prin gaura creată în lob sunt un model fin și simplu, apreciat pentru purtarea ușoară zi de zi.

-        Pentru persoanele care nu au gaură în lobul urechii, există modele superbe de cercei cu clip-on care se prind foarte ușor de aceasta. Acest model de cercei a fost vedetă în multe secvențe din filmele romantice de la Hollywood, în care actrița principală îi dădea jos sau îi prindea printr-o mișcare suavă.



De unde pot cumpăra cerceii favoriți?

Fiind atât de multe modele disponibile pe piață, să cumperi online poate să fie cea mai simplă, rapidă și eficientă variantă. Magazinele online, precum ARJewels, dispun de un sistem de filtrare a produselor în funcție de model, culoare, material sau preț, ajutându-te să ajungi mai rapid la produsul pe care îl cauți. În plus, în ceea ce privește prețul cerceilor, în online acesta va fi mereu mai convenabil față de cel din magazinele fizice, deoarece nu include și cheltuielile cu personalul suplimentar, chiria magazinului fizic sau alte taxe.

Cum se pot purta cerceii?

Urechea umană oferă nici mai mult, nici mai puțin de 9 zone în care poți prinde cercei. Cel mai cunoscut, obișnuit și mai puțin dureros este lobul urechii. Acesta poate cuprinde până aproximativ două sau trei găuri pentru cercei, care pot veni în linie.

-        Cerceii purtați în urechea superioară se văd frumos, așezați în șir spre lobul superior. În această zonă a urechii se poartă adesea cerceii cu șurub, sub forma unor biluțe sau pietricele și încap în jur de trei sau patru cercei.

-        Lobul superior al urechii este o altă zonă destul de comună pentru prinderea cerceilor. Fiind însă o intervenție asupra cartilajului urechii, aceasta este o procedură ceva mai dureroasă cu o perioadă mai lungă de vindecare.

-        Ridurile groase din interiorul urechii sunt un alt loc unde se văd frumos cercelușii fini și rotunzi sau chiar perlele mici ce fac urechea să pară o scoică.

Înfrumusețează-ți aspectul alegând acele modele de cercei care îți evidențiază și îți conturează plăcut chipul. Alege cercelușii cu șurub pentru zi de zi, iar pentru o ieșire elegantă de seară optează pentru niște cercei ce te ajută să ieși din anonimat și să oferi ținutei tale strălucire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu