Follow Us @soratemplates

joi, 28 octombrie 2021

Cum alegi mărimea potrivită la curele?

 Există câteva elemente ale unei ținute care, deși poate nu par atât de importante, sunt cele care definitivează un stil într-un mod plăcut și armonios. Unul dintre aceste elemente este cureaua care, aleasă cu grijă, poate să fie aceea care oferă un aer cu totul deosebit unei ținute.Cum alegi mărimea potrivită la curele?

Atunci când vine vorba de curelele de dama, este foarte ușor să alegi dimensiunea potrivită dacă ai în vedere câteva aspecte:

-        Dacă alegi o curea pentru talie sau pentru șolduri este un aspect important de luat în calcul atunci când vine vorba nu numai de modelul curelei, ci și de dimensiunea ei. O curea pentru talie este bine să nu fie prea lungă pentru ca partea rămasă să nu cadă inestetic pe lângă. Altfel, o curea de șold pe care o porți la pantaloni sau la fustă trebuie să fie sufient de mare pentru a intra în a doua gaică.

-        Ca să nimerești dimensiunea potrivită poți să iei cureaua cu aproximativ 5 centimetri mai mare decât mărimea pantalonilor sau a fustei. Asta înseamnă de obicei cam cu un număr mai mare pentru curea față de articolul vestimentar.

-        O altă metodă este să măsori o curea pe care o porți deja și știi că îți este potrivită.

Cureaua, geanta și pantofii – un trio puternic în outfituri

Atunci când îți cumperi o curea trebuie să ai în vedere că aceasta trebuie să meargă mână în mână cel mai adesea cu pantofii dar și cu celelalte accesorii din piele naturală, precum gențile. Uneori, este suficient ca aceste trei elemente să se asorteze iar întreaga ținută să capete un aspect armonios. Iată astfel ce trebuie să verifici înainte de a îți cumpăra o nouă curea.-        Materialul acesteia trebuie să fie de o calitate superioară pentru ca aspectul curelei să rămână același indiferent de cât de des o porți.

-        Ai grijă ca pantofii să aibă elementele metalice similare cataramei de la curea. Degeaba au aceeași nuanță de maro dacă pantofii au elementele metalice argintii, iar cureaua aurii. Același lucru trebuie să îl ai în vedere și cu metalul prezent pe geantă.

-        Curelele, pantofii dar și gențile de damă din piele trebuie să fie în aceeași nuanță. Dacă în ceea ce privește negrul situația este simplă, să asortezi trei obiecte cu aceeași nuanță de maro poate să fie o provocare. O soluție a acestei probleme poate să fie să achiziționezi produsele la set, din același magazin.

-        Curelele subțiri, cu catarame simple se vor vedea frumos pe o fustă elegantă sau cu o pereche de pantaloni în stil office. Nuanțele de negru, maro sau nude sunt cele mai utilizate în astfel de cazuri.

-        Dacă îți dorești o curea pentru o pereche de jeansi care să iasă în evidență, atunci poți alege un model mai lat, în nuanțe mai deosebite, precum roșu, bleumarin sau galben.

Acum că știi cât de ușor este să îți achiziționezi o curea potrivită, dar și cât de importantă este ea în completarea unei ținute, poți să pornești în căutarea curelei perfecte pe care să o porți zi de zi cu aceeași plăcere.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu