Follow Us @soratemplates

sâmbătă, 8 ianuarie 2022

De unde cumpărăm mape personalizate

Mapele de prezentare pot fi un element obligatoriu pentru firmele care doresc să proiecteze o imagine serioasă, dominată de profesionalism și cât mai stabilă pe piață. Pe lângă cerința practică, atribuirea unor astfel de produse poate fi un artificiu prin care imaginea mărcii poate fi îmbunătățită semnificativ, în condițiile în care presupune o investiție semnificativă și atenție la detalii. Agrafa propune o modalitate excelentă de a oferi mărcii dvs. o nouă viață fără a fi nevoie să investiți mulți bani. Ca urmare, gama de dosare de prezentare personalizate este destul de diversă, asigurându-se că cel puțin un tip se potrivește cu identitatea mărcii.

Specificațiile produsului

Sunt disponibile și versiunea single mare și versiunea dublă mare cu un cotor de până la 1 cm. Personalizarea se face prin imprimare digitală policromă, care asigură durabilitate pe termen lung și reproducere corectă a culorilor în comparație cu realitatea. Vă recomandăm să utilizați A4 (215 x 305 mm) pe carton dublu strat lucios sau mat de 350 g/mp. Acestea includ, de asemenea, un buzunar în relief în care vă puteți pune cartea de vizită.

Activitățile suplimentare de finisare care contribuie direct la felul în care arată pot fi selectate în configurația finală. Pentru a asigura o rezistență sporită, durabilitate și un aspect mult mai plăcut, alternativele oferite pentru această categorie de produse includ plastificarea mată, lucioasă sau moale la atingere doar pe o singură față.

De asemenea, oferim imprimare cu folie metalică, care este o modalitate de imprimare negativă a unei folii colorate pe un material care poate rezista la temperaturi ridicate și o distorsiune ușoară atunci când este presat. Strategia este folosită pentru a înnobila astfel de produse care au un impact direct asupra imaginii mărcii, adăugându-le astfel valoare.

În mâinile clientului, un imprimeu grafic

Pentru a oferi clientului control complet asupra imaginii pe care o va avea mapa în versiunea sa finală, i-am oferit opțiunea de a crea și apoi de a încărca pe site propriile grafice ale modelului pe care îl vor imprima pe acest produs, până la ultimul detaliu. De asemenea, aceștia au opțiunea de a solicita o mostră gratuită a produsului pentru a se asigura că îndeplinește criteriile specificate până la cel mai mic detaliu, astfel încât să poată evalua și raporta orice neconformitate în timp util, permițându-ne să o remediem cu succes. Nu sunt multe locuri din care pot fi alese mape personalizate de cea mai bună calitate, astfel că toți cei care se bazează pe Agrafa au doar de câștigat de fiecare dată când apeleaza aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu