Follow Us @soratemplates

sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Avantajele încălzirii prin pardoseală electrică de la Maricon

Există o mulțime de beneficii ale instalării de încălzire electrică prin pardoseală, de la adăugarea de valoare proprietății în cazul în care aceasta ar urma să fie scoasă la vânzare. Așadar, iată câteva dintre motivele principale pentru a alege încălzirea prin pardoseală:

1. Încălzirea electrică prin pardoseală este ușor de instalat

Spre deosebire de sistemele clasice, încălzirea electrică prin pardoseală poate fi adaptată în proprietăți și montată într-un interval scurt de timp.

Sistemele de cabluri libere și covorașe de încălzire sunt flexibile și pot fi așezate în jurul obstacolelor sau în zonele în care este necesară căldură suplimentară. Nu este nevoie să le puneți sub unitățile de bucătărie sau în dulapul de sub chiuveta din baie.


2. Poate fi modernizat în case ca parte a proiectelor de renovare

Nu este necesară o nouă pardoseală, spre deosebire de sistemele clasice.  Covorașele sau cablurile de încălzire trebuie montate pe o bază de izolație pentru a încuraja căldura să crească. Această izolație este montată pe o bază plată, cum ar fi scânduri stabile sau un pat de șapă. Sistemul de încălzire este apoi acoperit cu pardoseala dorită și cu elementele de fixare asociate, de exemplu adeziv pentru faianță. Un electrician calificat instalează apoi termostatul și face conexiunea la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Încălzirea prin pardoseală este, de asemenea, așezată la nivelul solului și nu provoacă obstacole în interiorul unei încăperi, astfel încât mobilierul poate fi plasat pe orice perete.

3. Răspândește căldura în mod constant pe măsură ce aerul cald se ridică de pe întreaga suprafață

Cablurile conduc căldura spre exterior, repartizând-o uniform pe suprafața lor. Căldura crește treptat prin pardoseala și se împrăștie în cameră, oferind o răspândire uniformă a căldurii.

4. Minimizează efectul prafului și alergenilor

Încălzirea prin pardoseală previne circulația prafului, spre deosebire de calorifere.

Radiatoarele folosesc convecția pentru a încălzi încăperea care circulă aer cald, ceea ce provoacă și praful să fie dispersat, încălzirea prin pardoseală împiedică circulația prafului în spațiu.

5. Sistemele de la Maricon nu necesită întreținere suplimentară

Odată montat un sistem, nu există costuri continue de întreținere. Sistemele noastre sunt furnizate cu  garanții pe viață .

Contactați-ne pentru o ofertă!

Dacă sunteți interesat să achiziționați un astfel de sistem de încălzire din magazinul nostru, avem vești foarte bune pentru dumneavoastră, așa încât, ofertele nu contenesc să apară. În acesta caz, vă invităm să vizitați  pagina noastră de produse pentru a afla mai multe despre sistemele noastre de încălzire de la Maricon.

Foarte mulți clienți au fost extrem de mulțumiți de aceste sisteme de încălzire, iar acum poate fi și rândul dumneavoastră să vă puteți bucura de căldura mult dorită în casă.

 

Iarna este mai călduroasă cu sisteme de încălzire de la Maricon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu