Follow Us @soratemplates

marți, 11 ianuarie 2022

Alege Stoma Urgent şi bucură-te de procedura de detartraj de care ai nevoie la preţuri accesibile

Ce este detartrajul

Zâmbetul reprezintă propria noastră carte de vizită, nimeni şi nimic nu poate contesta acest lucru. Cu toate acestea, pentru a ne bucura de o dantură frumoasă şi sănătoasă pe termen lung şi pentru a preveni apariţia bolilor paradontale, este important să acordăm o atenţie majoră modului în care avem grijă de sănătatea noastră orală. În acest sens, pentru a asigura curăţarea şi igienizarea completă şi eficientă a dinţilor noştri, specialiştii în stomatologie recomandă detartrajul. Acesta din urmă nu este nimic altceva decât o procedură profesională, non-invazivă, prin care medicul dentist îndepărtează placa bacteriană, depozitele de tartru şi petele de pe dinţi, apărute în urma consumului frecvent de cafea sau în urma fumatului, contribuind în acest fel la menţinerea unei danturi cât mai sănătoase şi la minimizarea riscurilor de deteriorare a acesteia.



Când este detartrajul necesar

În lipsa unei igiene orale corecte, nu facem decât să oferim ocazia diverselor bacterii şi tartrului să se instaleze pe dinţii noştri şi să rămână acolo mult timp, chiar şi în ciuda periajului zilnic pe care îl facem sau chiar şi în ciuda produselor speciale dentare, cum ar fi apa de gură, aţa dentară etc. Aşadar, în cazul în care şi tu ai sesizat faptul că pe dinţii tăi s-au depus deja depozitele de tartru de care aminteam anterior şi începi să te confrunţi cu simptome inflamarea gingiilor, sângerarea acestora sau mirosul neplăcut în gură, în special dimineaţa, este indicat să iei măsuri rapide şi să te programezi pentru o procedură de detartraj de specialitate.

Raport calitate-preţ avantajos

Nimic nu merită mai mult decât să investeşti în sănătatea dinţilor tăi. Cu toate acestea, află că nu este neapărat nevoie să suporţi sume foarte costisitoare în acest sens, şi asta deoarece există numeroase cabinete stomatologice care oferă servicii de detartraj la preţuri accesibile pentru buzunar, fără să facă rabat de la calitate, aşa cum este Stoma Urgent spre exemplu, care a luat naştere din pasiune pentru stomatologie şi pentru satisfacerea pacienţilor cu nevoi dentare diverse.

În prezent, echipa Stoma Urgent, formată din tată şi fiu, Rădulescu Dan Ovidiu şi Rădulescu Tiberiu, realizează toate tipurile de lucrări, de la ceramici clasice sau pe zirconiu şi până la proceduri profesionale, printre care se numără bineînţeles şi detartrajul la preţuri de-a dreptul competitive. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de servicii excelente şi de profesionalism la cote maxime, nu ezita să îţi faci o programare în cadrul cabinetului Stoma Urgent, pentru a putea beneficia de un detartraj profesional, cu ajutorul unor paste speciale de netezire a dinţilor şi cu ajutorul unei tehnologii ultrasonice de ultimă generaţie, care are capacitatea de a desprinde blocuri mari de tartru de pe dinţi prin intermediul unor vibraţii de înaltă frecvenţă ţintite, fără ca tu să simţi niciun fel de durere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu