Follow Us @soratemplates

marți, 10 septembrie 2019

Casele Funerare se pot ocupa de toate detaliile

Plecarea unei persoane apropiate la cele vesnice poate deveni un moment apasator, de o reala tristete. In astfel de momente grele depindem doar de sprijinul familiei si al celor dragi pentru a putea trece mai usor peste ele. Cu toate acestea, sunt clipe cand stresul, grijile sau alte probleme ne pot da toate planurile peste cap si din acest motiv se recomanda apelarea la ajutorul unei firme de servicii funerare non stop.

In momentul de fata, firmele de pompe funebre vin in ajutor cu o serie de avantaje, recomandate pentru a depasi aceste clipe funeste. In acest sens, scopul Casei Funerara Luca este de a se ocupa de organizare evenimente funerare si va fi alaturi de familia decedatului in cele mai grele momente, oferind profesionalism si empatie fata de tot ce inseamna o inmormantare.

Printre avantajele pe care le ofera firma de servicii funerare sunt:
-Rezolvarea rapida a formalitatilor ce tin de deces
Sunt o serie de formalitati legale pe care cineva de langa noi trebuie sa le cunoasca si sa fie la curent cu ultimele modificari din codul legii. Din acest motiv, firma de servicii funerare va pune la dispozitia clientului un specialist care sa constate decesul pentru a se putea intocmi certificatul de deces si pentru a se obtine ajutorul de deces. Pe langa acestea, firma se va ocupa de intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare, intocmirea actelor necesare pentru repatriere sau expatriere, pentru cazurile speciale, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, acolo unde este cazul.
-Se va obtine mai usor ajutorul de deces, acordat in baza talonului de pensie
Firma de servicii funerare prin reprezentantii sai va raspunde cu promptitudine la toate solicitarile din partea clientilor. Astfel, pentru obtinerea rapida a ajutorului de deces, veti avea nevoie de mai multe documente atestatoare, obtinute de firma de servicii funerare. Va trebui sa aveti asupra dumneavoastra talonul de pensie, un buletin sau o carte de identitate si o dovada a legaturii dumneavoastra cu persoana decedata.
-Nu mai trebuie sa fie parcurse etapele dureroase din timpul organizarii inmormantarii
Legea presupune ca persoana decedata sa fie imbalsamata de catre un specialist pus la dispozitie de firma de servicii funerare. Aceasta este una dintre cele mai importante sarcini ce trebuie indeplinite inainte de inmormantare.
-Veti avea alaturi o echipa de profesionisti

Prin alegerea firmei de servicii funerare veti avea multe facilitati cu care sa faceti mai usor trecerea in nefiinta a persoanei decedate. Vi se vor pune la dispozitie articole funerare de un mare ajutor, cum ar fi, candele, lumanari, articole religioase, coronae, jerbe, buchete de flori pentru inmormantare, sicriu, garnituri, cruce, prosoape, batiste, esarfe, coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de post sau de dulce, in functie de caz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu