Follow Us @soratemplates

luni, 29 noiembrie 2021

Mobilierul potrivit pentru camera de zi – de ce să alegi un colțar?


 

Varietatea modelelor de colțare este atât de mare, încât fiecare poate găsi pentru sine ceva care să satisfacă nevoile proprii în ceea ce privește forma, dimensiunea, designul și funcționalitatea. Aruncă o privire asupra caracteristicilor și avantajelor unui colțar și astfel vei înțelege de ce merită să alegi acest model pentru sufrageria ta.

Un colțar compact – perfect pentru un living mic

Dacă sufrageria ta este mică, fiecare centimetru pătrat de spațiu își merită greutatea în aur. La mobilarea acestei încăperi, este necesar să se țină cont de o astfel de aranjare a mobilierului, pentru a asigura confortul și aspectul estetic.

Dacă vei achiziționa un colțar, în locul unei canapele cu fotolii, atunci vei putea evita unghiul nefolosit care apare, în plus, acesta va mări optic o cameră mică. Permite utilizarea funcțională maximă a spațiului și, în același timp, îți va oferi și posibilitatea de cazare confortabilă pentru oaspeți, dacă vei opta pentru colțare extensibile. Cu toate acestea, merită să acorzi atenție alegerii colțarului, dacă este dedicat somnului zilnic sau ocazional. Dacă ești în căutarea unui colțar care să servească și drept pat, cumpără o astfel de piesă care a fost concepută și pentru odihna nocturnă.

Un colțar mare pentru un living spațios

Dacă ai un living mare și spațios, îți poți permite să lași liberă imaginația și să alegi o piesă de mobilier cu dimensiuni mari și forme mai neobișnuite. În loc să alegi un colțar într-o configurație stabilită, merită să îți îndrepți atenția spre posibilitățile oferite de sistemele modulare, ce pot fi ideale pentru nevoile tale. 

Într-un living mare, spațiul de utilizat este mult mai mare și poate fi împărțit, de exemplu, în zone dedicate unor activități specifice. Colțarul nu trebuie să fie plasat în mod tradițional în colțul camerei. O soluție bună este să îl așezi în partea centrală a camerei și să creezi așa- numitele spații separate. Datorită acestui fapt, va fi creată o zonă de relaxare în timpul zilei pentru întreaga familie. În același timp, piesa de mobilier va defini o linie între diferite zone, de exemplu, va separa zona de relaxare de cea de luat masa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu