Follow Us @soratemplates

miercuri, 10 noiembrie 2021

Anvelocors vă oferă cauciucuri de iarnă de calitate la prețuri bune

Dacă urmează să vă schimbați cauciucurile de vară cu cele de iarnă și nu știți ce modele să alegeți, la anvelocors.ro puteți opta pentru cauciucuri de bună calitate, de la cele mai cunoscute branduri.

Imediat ce vine toamna, temperaturile scad brusc, mai ales noaptea, iar drumurile pot fi acoperite de mici fulgi de zăpadă sau chiar gheață. Acestea sunt primele semne că sezonul de iarnă nu este departe. Deși joacă un rol esențial pentru siguranță, încă prea puțini șoferi se echipează cu anvelope de iarnă, numite anterior anvelope de zăpadă.

Anvelope de iarnă de la anvelocors.ro

Denumită uneori „anvelopă de zăpadă”, anvelopa de iarnă diferă de anvelopa de vară prin design. Când temperaturile încep să scadă, mai ales sub 7 grade, partea superioară a acestora tinde să se întărească. Ca urmare, anvelopele de vară își pierd o parte din eficiență și nu mai aderă corect la condițiile meteo și, implicit, la asfalt. Pe de altă parte, cauciucul anvelopei de iarnă este mai moale, canelurile sunt mai adânci și banda de rulare are lamele care „prind” mult mai bine drumul, ajutând la o tracțiune mai bună. 



Când să vă echipați mașina cu anvelope de iarnă?

Există un o vorbă printre șoferi care spune schimbarea orei de vară la cea de iarnă coincide și cu înlocuirea cauciucurilor. Ideea nu este chiar greșită pentru că, în general, în acest moment condițiile climatice încep să se schimbe destul de mult. În general, este indicat să vă echipați mașina cu cauciucuri de iarnă de la Anvelocors imediat ce temperaturile scad sub șapte grade.

În trecut, obișnuiam să vorbim mai mult despre anvelopele de iarnă care erau schimbate mai ales când a venit momentul căderii primilor fulgi de zăpadă. Structura, compoziția și proprietățile sale sunt special adaptate condițiilor de iarnă, iar scăderea temperaturilor indică, în general, că este timpul să vă echipați serios de iarnă. Unii șoferi mai cred că este inutil să faceți această înlocuire, atâta timp cât nu este zăpadă, însă această idee este greșită.

Este obligatoriu să ai cauciucuri pe timp de iarnă?

Legea din România cere ca instalarea cauciucurilor de iarnă să se facă la momentul și timpul oportun. Prin urmare, este imposibil să conduceți cu aceleași anvelope, indiferent de sezon în țara noastră, pentru că în luna octombrie ar trebui deja să vă programați la vulcanizare și să vă comandați cauciucuri de iarnă noi, chiar de la Anvelocors.

Nu lăsa iarna să te ia prin surprindere și alege să îți achiziționezi la timp anvelope de iarnă de bună calitate, rezistente și sigure de la Anvelocors. Siguranța la volan este un aspect care nu acceptă amânări și nici cauciucuri de slabă calitate. Anvelocors îți oferă cauciucuri premium.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu