Follow Us @soratemplates

marți, 4 mai 2021

Antalya – destinația de vacanță perfectă pentru 2021

Așezat pe coasta Mării Mediteraneene, orașul minune al Turciei, Antalya se află printre primele alegeri ale turiștilor anul acesta. Frumusețea peisajelor, complexitatea arhitecturii și luxul specific turcesc sunt doar câteva dintre motivele pentru care aceștia aleg un charter în Antalya. Împărțită între orașul nou și cel vechi capitala Turciei reușește să cucerească atât pasionații de istorie și cultură și civilizație, cât și iubitori de shopping și lux. Cu o încărcătură istorică greu de ignorat, acesta este de asemenea și orașul de legătură între toate obiectivele turistice fabuloase din țara celebră pentru turismul ei.

Plaja Lara – o oază de liniște și relaxare

Plaja Lara se întinde pe o suprafața de trei kilometri din centrul istoric, iar atmosfera de aici este ceea ce o face cu adevărat specială. Un loc în care întinderea de apă pare să nu se mai sfârșească iar relaxarea și liniștea sunt două cuvinte care pot descrie cel mai bine starea pe care o poți căpăta aici. Te poți bucura de aerul curat, de soarele strălucitor și e nisipul fin care îți va gâdila tălpile, în timp ce admiri peisajul superb care se așterne în fața ta. Plaja este cunoscută pentru faptul că este o zonă în care turiștii au parte de un tratament special și de o relaxare totală.

Vechea Marină

Veche Marină este ascunsă într-un golf pitoresc care rezumă tot ceea ce însemnă un port în Turcia. Plin cu bărci și vaporașe colorate acesta este exact ceea ce îți dorești pentru a porni într-o scurtă expediție pe apele mării. Atmosfera liniștită și prietenoasă de acolo te va face să te oprești la o terasă și să te bucuri de mirosul mării și de peisajul splendid. În trecut Marina Veche a fost un centru economic al Antalyei, iar acum este locul perfect de unde te poți bucura de cele mai frumose plimbări agale.

Yivli Minaret

Unul dintre cele mai recunoscute peisaje din Antalya este pregătit să te primească și să te uimească. Yivli este un monument elegant, impozant, care datează încă din secolul al 13-lea și care este încă folosit în ziua de astăzi. Acesta se regăsește în centrul vechi, iar panoramele pe care le poți vedea de aici sunt unele cu adevărat superbe, care te vor lăsa fără glas.

Parcul Karaalioglu – un picnic în mijlocul naturii

Parcul Karaalioglu este situat chiar la ieșirea din cetrul Atalyei și se poate recunoaște ca fiind spațiul în care te poți opri petru a avea un picnic relaxant. De la vechile fortărețe romane și până la multe alte frumuseți neimaginabile, toate pot fi văzute din parc, iar mai mult decât peisajele fabuloase, cu sigurață vei fi atras aici de atmosfera caldă și liniștită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu