Follow Us @soratemplates

joi, 11 ianuarie 2018

Acum este momentul sa alegi fotograful pentru botez

Orice cuplu isi doreste ca la botez sa aiba parte de cele mai bune conditii, motiv pentru care acest eveniment este planuit cu minutiozitate, iar printre cele mai importante detalii de care trebuie sa se tina cont este alegerea salii potrivite, a meniului, intocmirea listei de invitati si, bineinteles, alegerea fotografului ideal care sa surprinda cele mai grozave cadre. In schimb, pentru ca in domeniu se gasesc foarte multi fotografi, e dificil sa fie alesi cei cu adevarat profesionisti, insa daca se tine cont de cateva cerinte, aceasta decizie e mai simpla de luat.
Citeste in continuare pentru a afla tot ce trebuie sa stii atunci cand alegi un fotograf pentru botez, iar principala cerinta este determinarea timpului alocat de acesta pentru eveniment. Un botez nu este la fel de complex ca o nunta, insa orice profesionist ar trebui sa se implice minim 40 de ore, care sa cuprinda nu numai discutiile cu clientii, ci si efectuarea propriu zisa a fotografiilor, mai apoi selectarea lor, editarea lor, includerea intr-un album si nu numai, in functie de pachetul ales.
Pretul corect
Tariful nu ar trebui sa reprezinte un criteriu principal dupa care sa fie ales un fotograf pentru botez, insa pe aceasta cale se poate determina care sunt cei mai potriviti intrucat, de regula, un pret mai mic asigura si o calitate inferioara a serviciilor. Cu alte cuvinte, pretul ar trebui sa fie direct proportional cu munca oferita, iar prin analizarea portofoliului se poate stabili daca fotografii se ridica la nivelul asteptarilor.
Recomandari
De asemenea, citeste in continuare si afla cat de importante sunt recomandarile, pentru ca experientele altora pot fi un mijloc ideal de a determina profesionalismul unui fotograf. De la prieteni, la cunostinte, de pe forumuri si diferite pagini, orice client are la dispozitie mai multe modalitati de informare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu