Follow Us @soratemplates

miercuri, 16 ianuarie 2013

Dupa Ce Tanjim?

De ce tanjim la ceva daca nu ne este sortit?
O replica pe care am vazut-o in promo-ul unui film…Foarte tare chestie. Sincer, in momentul respectiv m-am intrebat si eu “chiar, de ce?” Sa fie oare acel sentiment pe care il avem in legatura cu un lucru, cu o persoana, cu o sitiatie, cu mult inainte de a ne intalni cu ele?
Sau inconstient, chiar nu tanjim dupa ceva ce nu putem avea…Sentimentul asta ne este dat doar de teama pe care o ai la inceput de orice lucru nou pe care il incepi. Mai devreme sau mai tarziu, stim cumva  k vom fi acolo, unde trebuie.
Sau ma mai gandesc si la varianta ca iti doresti atat de mult acel ceva, incat pana la urma lupti cu toate armele posibile pentru a-l dobandi. Si astfel, depasesti starea aia in care iti doresti atat de mult ”ceva”
Eu sunt de principiul, ca totul pana la urma are un motiv pentru care se intampla….si asa este si in cazul asta! Ceva-ul ala din tine, iti cere “ceva-ul” ala de afara, pentru ca trebuie sa fie al tau…pentru ca tu inca nu poti sa vezi asta, sau sa accepti, sau sa ai curajul sa vrei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu