Follow Us @soratemplates

marți, 12 februarie 2019

Celulele stem pot fi un adevarat atu medical

In ceea ce priveste inovatiile din punct de vedere al terapeuticii medicale, fiecare noua descoperire de acest fel are potentialul de a schimba nenumarate vieti, cu conditia ca metoda in cauza sa fie disponibila spre a fi accesata de catre pacienti. De asemenea, increderea in procedura desfasurata si urmarirea rezultatelor post tratament sunt indicatorii absoluti ai implementarii oricareia dintre acestea.
Inca de la descoperirea lor la inceputul anilor 1900, celulele stem au fost intens cercetate, deoarece potentialul lor in regenerarea celulara le recomanda a fi una dintre cele mai mari descoperiri ale medicinei moderne. Astfel, pe masura ce aplicabilitatea practica a acestui tip de transplant a crescut, procedura a ajuns sa fie folosita in zeci de boli din spectrul hematologic.

Viitorul sanatatii tale aici
Fiind considerat unul dintre marii pionieri in domeniul medicinei regenerative, Stem Sure are un istoric indelungat de facilitare a sistemului de prelevare a celulelor stem, fie ca vorbim de cele de tip mezenchimal (ce au proprietatea de a se diferenta in orice tip de test) sau cele hematopoietice (ce se multiplicare pentru a se transforma mai apoi in elemente figurate ale sangelui). Astfel, desi transplantul in sine poate fi realizat cu celule provenite din oricare din cele 3 surse, si anume maduva osoasa, sangele circulant sau sangele din cordonul ombilical, a treia categorie se remarca a fi sursa de cea mai buna calitate in aceste situatii, nasterea fiind un moment unic de a le recolta in conditii de maxima siguranta, printr-o procedura ce nu prezinta riscuri pentru mama ori fat.

Stem Sure - calitate si profesionalism
De la momentul primului transplant de celule stem consemnat de istorie, in anul 1988, tot mai multe boli au fost adaugate la lista, pacientii in cauza experimentand ameliorari ale simptomelor, imbunatatirea calitatii vietii si chiar vindecarea sau remisia bolii. Astfel, datorita ratei mari de succes, transplantul de celule stem a fost desemnat ca fiind tratamentul standard intr-un numar de maladii, precum leucemiile, limfoamele, anemiile, cancerele maduvei osoase, precum si anumite boli congenitale sau autoimune.

Ca procedura, aceasta are loc dupa administrarea unei cure cu citostatice, ce are rolul de a tinti celulele anormale , pentru ca mai apoi celulele noi ajunse in fluxul sangvin sa prolifereze si sa le ia locul celor afectate in cursul tratamentului. In plus, noile cercetari in domeniul terapiei regenerative le recomanda a fi viabile si in boli din spectrul neurologic, ortopedic, imunologic si chiar genetic. Prin urmare, luand in considerare avantajele impresionante ale recoltarii celulelor stem din cordonul ombilical, iti poti asigura viitorul medical cu ajutorul Stem Sure, ce pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de servicii de prelevare si stocare, pentru a fi puse la dispozitia acestora oricând au nevoie, transportul catre orice facilitate medicala solicitata fiind inclus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu