Follow Us @soratemplates

duminică, 6 ianuarie 2019

Multi parinti nu sunt hotarati in privinta alegerii unei banci de celule stem

O banca de celule stem nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, insa cum stii care este cea mai buna catre care te vei putea orienta? E simplu, apelezi la Stem Sure si pe aceasta cale vei sti ca ai nimerit in locul potrivit si nu te vei trezi cu surprize neplacute. Acestia au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care oricine are parte de cele mai bune conditii.
Beneficiile aduse
Tratamentele cu celule stem presupun prelevarea acestora direct din corpul pacientilor fie al donatorilor compatibili, iar procedurile sunt foarte simple, implica riscuri minime si un timp de recuperare mai mic. Asadar, se evita riscurile si complicatiile unor interventii chirurgicale obisnuite, iar pacientii care au urmat tratamentele vor putea reveni in cel mai scurt timp la activitatile obisnuite din viata de zi cu zi. Totodata, nici nu este nevoie sa se foloseasca anestezia, ceea ce este un mare plus pentru cei care prezinta o frica in fata acelor, dar nici nu mai este nevoie ca substantele sa patrunda in corp. Datorita compatibilitatii ridicate nu exista riscul ca tratamentele sa nu fie acceptate de catre corp, ceea ce se poate intampla in cazul donarilor de organe. Nu in ultimul rand, pe aceasta cale nu se mai transmit diferite boli prin intermediul celulelor, astfel ca se poate spune ca celulele stem reprezinta viitorul medicinei.
Mai multe pachete din care vei putea alege
Sunt propuse mai multe pachete din care poti alege la Stem Sure, iar primele trei pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 1299 si 1699 de euro, la care se adauga o taxa de depozitare ce variaza intre 85 si 121 de euro pe an, pe cand cel mai complet pachet se poate alege pentru 2390 de euro si nu sunt impuse taxe suplimentare in cazul acestuia.
Diferite surse de prelevare
Celulele stem se gasesc in tot corpul, insa nu in cantitati bogate pentru a putea fi prelevate, motiv pentru care se poate spune ca exista doua surse mai bine in acest sens: maduva osoasa si sangele cordonului ombilical, iar in cazul celei de a doua variante procedura se poate pune in practica doar imediat dupa nastere.
Pentru multe afectiuni serioase
Celulele stem se folosesc pentru tratarea mai multor afectiuni serioase, iar printre acestea putem aminti de diabetul de tip 1, de leucemie si nu numai, urmand ca pe viitor lista actuala de peste 80 de boli sa fie completata si cu altele intrucat constant se gasesc noi solutii in acest domeniu.
Ai nimerit unde trebuie
Asadar, daca si tu esti interesat de o banca de celule stem ai nimerit unde trebuie intrucat la Stem Sure ai parte de cele mai bune conditii, de mult profesionalism, acestia avand o experienta bogata in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu