Follow Us @soratemplates

miercuri, 26 decembrie 2018

Certificare ISO 14 001 pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos

Un verset din Biblie spune ca la ce i-ar folosi unui om sa castige toate bogatiile din lumea acesta , daca isi pierde sufletul. La fel de adevarat este faptul ca nu poti fi fericit sa faci afaceri de milioane, dar sa stii ca otravesti aerul si apa oamenilor de pe raza in care iti desfasori activitatea, ca banii tai au miros si gust de sange! Exista insa specialisti care te pot indruma de la inceputul afacerii si pe tot parcursul derularii ei sa ai un comportamnet onest fata de mediu. Obtine rapid certificare ISO 14001 sa fii sigur ca vei fi ajutat sa ai salariati sanatosi, oameni sanatosi in vecinatatea fabricii tale si un mediu sanatos 100%! Nimeni nu are dreptul sa sacrifice mediul ca sa obtina el venituri. Concret la ce te ajuta certificarea ISO 14 001? -Demonstreaza faptul ca te aliniezi standardelor internationale in ceea ce priveste relatia ta de antreprenor cu mediul. In activitatea pe care o desfasori utilizezi judicios resursele naturale si eviti poluarea. Investesti intr-un mediu curat si esti responsabil, fiindca tu si angajatii tai ati fost formati in acesta directie. La locul de munca, salariatii lucreaza in conditii de securitate maxima, fiind utilizate si pentru ei hote (la bucatarii sa absoarba mirosul si aburul) sau filtre de aer menite sa elimine poluarea. -Adoptarea unei politici constante si corecte fata de mediu in mod consecvent. Nu numai ca nu poluezi apa si aerul, dar nici nu arunci deseurile la voia intamplarii in natura. Deseurile toxice sunt depozitate in locuri speciale pentru a fi neutralizate.

-Obtinerea unei productivitati maxime cu cheltuieli minime si la economisirea resurselor, in concluzie la succesul financiar al firmei.
-La stabilirea de parteneriate cu colaboratori foarte puternici, care au incredere in tine datorita acestei certificari. Cu cat vei avea mai multe certificari, cu atat avantajele cresc. -La imbunatatiri concrete in firma legate de masurile de protectie a oamenilor si a naturii si la formarea unei echipe care sa monitorizeze setul de masuri menit sa evite poluarea Consider ca acest tip de certificare ar trebui sa devina obligatoriu, fiindca orice intreprinzator neatent poate polua mediul si poate contribui direct la imbolnavirea oamenilor din zona unde isi desfasoara activitatea.

In prezent, firma Certificareiso.ro elibereaza urgent si sigur aceste certificari, iar solicitarea acestora nu dureaza mai mult de 5-8 minute. In plus este si perioada reducerilor si certificarile costa cu 50 % mai putin. Pe site-ul bine structurat al firmei prezentate mai sus fiecare tip de certificare este explicat detaliat ca oamenii care le solicita sa fie in tema cu: -domeniul certificarii: ce urmareste, la ce nivel actioneaza (in interiorul firmei, intre departamente, in relatia angajator-angajat, impactul activitatii firmei asupra mediului, relatia dintre firma si partenerii ei). -cum se obtine. Specialistii explica pasii care preced obtinerea certificarii. -la ce serveste o astfel de certificare, ce obligatii, avantaje, drepturi si indatoriri aduce. Certificareiso.ro este un furnizor de servicii prompt si onest, care este alaturi de clientii sai pana la implementarea tuturor masurilor pentru obtinerea certificarilor pe merit. Acum este timpul sa solicitati certificarile, sa le aveti la dispozitie in ianuarie, 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu