Follow Us @soratemplates

sâmbătă, 7 octombrie 2017

Smartwatch cu Sim

Un smartwatch cu sim are rolul de a usura nenumarate activitati, motiv pentru care este esential sa avem unul in colectie. Modelele sunt suficient de variate pentru a indeplini cerintele si sa se incadreze in bugetul fiecarei persoane, iar toate pot fi descoperite in cadrul magazinului online iUni.
Mai multe functii interesante
Conexiunea dintre smartwatch cu Sim si telefon se realizeaza prin intermediul Bluetooth-ului, insa acestea permit si inserarea unei cartele SIM, pentru a functiona ca un mini smartphone. Agenda si jurnalul de apeluri sunt transferate automat catre ceas, iar apelurile pot fi preluate sau initiate direct de la incheietura mainii, totul fiind foarte simplu, insa si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare pot fi verificate intr-un mod foarte discret, lucru care e util intr-o multime de situatii.
Functia antifurt este foarte utila pentru ca presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive. In acelasi timp, iubitorii de sport au la dispozitie mai multe functii prin care isi pot monitoriza si imbunatati activitatea, printre acestea numarandu-se cronometru, pedometru, termometru corporal, barometru si nu numai.
Diferite specificatii
Specificatiile unui smartwatch cu Sim difera de la un model la altul, insa este important ca toate functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil a carui dimensiune si rezolutie difera. Si autonomia difera, insa de cele mai multe ori este vorba despre circa 3, 4 zile, in functie de intensitatea cu care dispozitivele sunt folosite, iar incarcarea completa se face, de regula, in circa 3 ore.
Testeaza produsul
Produsele pot fi comandate direct de la iUni, insa clientii care isi doresc sa fie siguri ca vor lua cea mai buna decizie au posibilitatea de a testa produsele in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti.
Preturi bune
La capitolul preturi iUni sta foarte bine, intrucat acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar se gasesc si nenumarate oferte si promotii care fac ca tarifele sa scada si mai mult. In plus, la fiecare comanda plasata pe site in valoare de minim 499 de lei livrarea prin curier este gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu