Follow Us @soratemplates

luni, 18 septembrie 2017

Lenjerii de pat

Am pierdut zile intregi prin magazine in cautarea unor lenjerii de pat care sa imi placa si care sa fie de calitate, pentru ca intotdeauna am pus pret pe acest factor, deoarece face diferenta intotdeauna. O lenjerie de o calitate inferioara se simta inca de la prima atingere, dar si dupa mai multe spalari pentru ca va capata un aspect mai uzat si mai putin placut. Asadar, dupa ce am pierdut timpul, un prieten mi-a sugerat ca ar fi o idee buna sa incerc sa apelez si la magazinele online desi eram sceptic. Am cautat cateva magazine de specialitate si asa am descoperit CasaNewConcept, unde preturile erau bune, produsele variate si calitative, insa ceea ce m-a convins a fost politica de retur prietenoasa, asa ca aveam posibilitatea sa renunt la produse daca acestea nu se ridicau la nivelul asteptarilor mele.
Nu am mai stat pe ganduri, am luat la rand toate categoriile si nu cred ca a fost nevoie de mai mult de cateva minute pana sa ma hotarasc asupra doua modele de lenjerii de pat pe care sa le pot alterna unele cu altele. Am plasat o comanda, iar valoarea produselor nu a depasit suma de 399 de lei pentru a beneficia de transport gratuit, insa am optat oricum pentru livrarea prin curier ca sa primesc lenjeriile imediat, iar suma oricum era modica.
Referitor la calitatea produselor, nu cred ca are cum sa se reproseze ceva, pentru ca inca de la prima atingere mi-am dat seama ca acestea sunt grozave. Le am deja de cateva saptamani, le-am spalat de mai multe ori, insa lenjeriile arata la fel, permit respiratia pielii, absorb umezeala, iar imprimeurile nu s-au deteriorat deloc. In schimb, am respectat si toate regulile de intretinere pentru a nu avea probleme in acest sens si, probabil, e necesar ca fiecare dintre noi sa facem acelasi lucru pentru a prelungi durata de viata a produselor.
Cu alte cuvinte, cine isi doreste lenjerii de pat de calitate poate sa apeleze cu incredere la CasaNewConcept pentru ca si eu am fost sceptic in prima faza, insa acum sunt pe deplin multumit de intreaga experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu