Follow Us @soratemplates

vineri, 2 septembrie 2022

Principalele tipuri de surse de alimentare neîntreruptibile ale Globstar

Fără electricitate, este greu, dacă nu imposibil, să menții o afacere să funcționeze normal. Când nu îl putem folosi, totul devine mai greu de făcut și gestionat.

Audierile pot fi diferite pentru companiile care trebuie să continue, dar întreruperea îi va face pe oameni să-și facă griji cu privire la modul în care proiectele vor fi finalizate la timp și la buget. Fiecare casă și afacere are nevoie de lumini, căldură, electrocasnice și alte lucruri pentru a funcționa și, desigur, să funcționeze bine.

Deci, atunci când alimentarea se întrerupe pentru o perioadă scurtă de timp, UPS-ul poate menține totul să funcționeze fără probleme. Acest lucru vă oferă mai mult timp pentru a comuta la o altă sursă de alimentare dacă alimentarea se întrerupe o perioadă lungă de timp.

Ce este o sursă de alimentare care nu încetează să funcționeze?

UPS înseamnă „sursă de alimentare care nu încetează să funcționeze”. Pe măsură ce devine tot mai importantă menținerea în funcțiune a sistemelor critice și a capabilităților operaționale, tehnologia continuă să se îmbunătățească. De asemenea, UPS-ul are multe utilizări dacă doriți: - Protejați unitatea de întreruperile de curent - Oferiți suficientă putere în timpul întreruperilor de curent pe termen scurt și tranzițiilor la alimentarea de rezervă

- Îmbunătățiți calitatea energiei care ajunge la clădirile, birourile și echipamentele dvs. Aceasta include surse de alimentare de rezervă, cum ar fi generatoarele, pentru întreruperi de curent pe termen lung.

Evident, sistemele mici, cum ar fi computerele de acasă sau de la birou, vor folosi baterii, în timp ce sistemele mai mari care alimentează unități mai mari vor folosi volante. Când se întrerupe alimentarea sau când treceți la alimentarea de rezervă, un UPS cu volantă poate adăuga sau înlocui bateriile pentru a furniza energie instantanee, continuă și suficientă.

Care sunt principalele tipuri de surse de alimentare neîntreruptibile?

1. Un UPS offline poate fi numit și UPS standby. De obicei, are un invertor, baterii, întreruptoare statice și supresoare de supratensiune. Sistemul rămâne în modul de așteptare până când rețeaua scade.

2. Sistemele UPS interactive au baterii și invertoare care sunt întotdeauna conectate la ieșire și comutatoare care schimbă curentul dacă se întrerupe curentul. Filtrarea este mai bună atunci când există o conexiune continuă.

3. Sistemele UPS cu dublă conversie au o baterie de rezervă care este încărcată de curentul de curent alternativ care intră. Această baterie alimentează invertorul de ieșire, care continuă să pornească și să se oprească.

Globstar propune UPS la preturi mici, care vă vor menține alimentarea chiar dacă se întrerupe curentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu